Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Adéu Reis Mags. Benvingudes Rebaixes en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
gener 08, 2008

Adéu Reis Mags. Benvingudes Rebaixes

Categoria: Actualitat,Catalunya,Espanya

Els Reis Mags han marxat i darrera seu han deixat un munt de regals, sobretot pels petits de la casa. Als mes grans, a part d’una petita tonteria, la majoria han rebut un sobre per a que es comprin el que més els agradi o necessitin per les rebaixes. Aquestes són més desitjades que mai doncs la famosa “cuesta de enero” ja va començar el desembre. La puja de preus dels productes de primera necessitat no té mai rebaixes.

Rebaixes. Vinyeta Diario de Mallorca

Els comerciants estan espantats. Les últimes noticies econòmiques que arriben no són gaire bones amb les constants pujades que patim amb els tipus de interès en les hipoteques, el preu del pa, la llet, benzina, etc. Els consumidors ens pensarem dues vegades que és el que ens cal per les rebaixes, independentment del que ens diguin consellers i ministres… De ben segur que ells arriben còmodament a final de mes.

Technorati Tags: , , , , , , ,


Tornar a: Adéu Reis Mags. Benvingudes Rebaixes