Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar HistoJove en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
març 24, 2011

HistoJove

Categoria: Penedès,Web 2.0

HistoJove és el bloc protagonista de la Penedesfera dins d’una nova entrega de la col.laboració amb Ràdio Vilafranca, al programa magazine del matí Penedès Gamma Extra.

Penedesfera

Marc Morales és el responsable principal d’HistoJove. Aquesta és una iniciativa molt recent, tant en el seu desenvolupament com en la joventut dels seus participants. Llicenciats en Història o Història de l’Art ho tenen fàcil per participar en HistoJove. Un enfocament modern per descriure el temps passat. A continuació teniu la conversa on ens parla dels seus objectius i la seva activitat a la xarxa.

I aquests són els enllaços que ens recomana, amb la descripció literal que m’ha facilitat per a què aneu ben guiats:

  • http://www.histotube.blogspot.com, “Els historiadors Jordi Bonvehí, Lorién Catasús, Dani Cortijo i Agus Giralt tenen moltes coses en comú amb el nostre projecte. Intenten donar a conèixer la història amb components audiovisuals molt interessants i apropar el coneixement històric al públic en general amb aportacions de historiadors i historiadores novells o gent que no es dedica a la història de forma profesional. Els esmento en l’entrevista ja que són un dels molts seguidors que ens recolcen en el projecte”
  • http://altresbarcelones.com, “Dani Cortijo es el creador d’aquesta web, suposo que la conèixes i em consta que també conèixes el seu autor ja que, a més a més, es el creador de la Barcelonaesfera. En aquesta web es pot veure petites històries de la cotidionitat de Barcelona, per aquells que volen conèixer allò que resta amagat dins de la ciutat comtal”
  • http://envueltosenhistoria.blogspot.com, “Ha sigut un dels meus últims descobriments a la xarxa. Molt interessant i explicat amb un to prou entenedor. La veritat és que es tracta d’una pàgina molt complerta i interessant que qualsevol que disfruti de la història no es pot deixar de visitar”
  • http://factoriahistorica.wordpress.com, “També tenim moltes coses en comú amb aquests historiadors que publiquen molts artícles de diverses temàtiques i que defensen que aquells historiadors que acaben la carrera puguin esciure i continuar amb la allò que els agrada”
  • http://blogs.sapiens.cat/historiadorvital, “L’historiador Ferran Vital te aquest blog sobre moltes temàtiques i escriu d’una forma planera i interessant. A més ens proporciona vàries entrevistes de historiadors que estan fent una tasca molt important per donar a conèixer la història allunyat-se dels llibres científics i de les classes magistrals a les Universitats”

Bloguers de la Penedesfera:

Daniel García Peris – Blog

Technorati Tags: , , , , , , , , , , , ,


Tornar a: HistoJove