Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar 4es Jornades de la Penedesfera, Festa de la Cultura Penedès 2011 i Portal de la Penedesfera en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
març 29, 2011

4es Jornades de la Penedesfera, Festa de la Cultura Penedès 2011 i Portal de la Penedesfera

Categoria: Actualitat,Penedès,Web 2.0

Gravació en vídeo digital de les Jornades

A continuació teniu notícies de la Penedesfera.

Les 4es Jornades de la Penedesfera se celebraran el 20 i 21 de maig a l’Ateneu Igualadí

Igualada acollirà els propers 20 i 21 de maig les 4es Jornades de la Penedesfera, la trobada anual de blocaires i dels interessats en el Web 2.0 del Penedès, entès aquest a l’àmbit geogràfic de les comarques de l’Anoia, l’Alt i Baix Penedès i el Garraf. La seu de la trobada serà l’Ateneu Igualadí, amb l’organització dels blocaires anoiencs que formen part de la Penedesfera, secció TIC de l’Institut d’Estudis Penedesencs.

"Vivències 2.0" serà el títol i la temàtica de les jornades en aquesta edició. Tots els actes programats seran gratuïts. La seu popular de les jornades és clau per mostrar experiències participatives en les més diverses àrees, des de l’economia  i la cultura fins a la vida  familiar. El programa de les jornades és a punt de tancar-se i serà presentat properament a la capital de l’Anoia. Es prepara una trobada molt interessant amb ponents de gran relleu que ens ajudaran a encarar el futur amb optimisme.

L’objectiu de l’esdeveniment és traslladar al conjunt de la societat el fenomen blocaire i social media gràcies a les eines del web 2.0 i les noves tecnologies des d’una vessant social, ciutadana, participativa i col.laborativa. Les jornades també estan adreçades a tothom qui vol introduir-se en les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC).

Les primeres jornades van tenir lloc a Gelida el 2008. Llavors amb l’objectiu d’obtenir una instantània de la realitat social penedesenca gràcies a la transversalitat dels blocs. Un cop assolida aquesta fita amb èxit, la temàtica central de la següent edició, al 2009 al Vendrell, va ser conèixer la presència a la xarxa de persones, entitats, empreses i administracions a la Vil.la Casals de Sant Salvador. L’any passat amb el lema "Educació, Innovació i Ciència"  es van celebrar a l’UPC de Vilanova i la Geltrú per tal de mostrar les millors iniciatives en l’àmbit acadèmic, investigador i científic relacionades amb el web 2.0. Es pot seguir el desenvolupament de les 4es Jornades a través del Portal de la Penedesfera http://www.penedesfera.cat

Reconeixements Culturals Collita 2011 i Festa de la Cultura Penedès 2011

L’Institut d’Estudis Penedesencs, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Consell Comarcal del Garraf, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i Caixa Penedès, convoca per segon cop els premis Reconeixements Culturals, el quals tenen l’objectiu de retre homenatge a les persones, entitats, empreses, col·lectius i administracions per la tasca realitzada en favor de la cultura penedesenca. Qualsevol persona o entitat pot proposar candidats per a la valoració del jurat. Els premis es donaran en el marc de la Festa de la Cultura Penedès 2011, que se celebrarà el 13 de maig de 2011 al Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú. El termini de presentació de candidatures finalitza el proper 31 de març i teniu tota la informació a la pàgina dels Reconeixements Culturals. És una bona ocasió per agraïr la dedicació dels promotors culturals arreu del Penedès i us animem a presentar-ne el major nombre de candidatures. La Penedesfera és la secció TIC de l’IEP.

Problemes amb el Portal de la Penedesfera

Arrel d’un atac al web de la Penedesfera aquest no està funcionant correctament i també està afectant a l’e-mail penedesfera@penedesfera.cat. Els col.laboradors de la Penedesfera NLS i Quadrícula, on tenim allotjat el portal des de fa un any, estan treballant per restablir-lo a la normalitat el més aviat possible. Disculpeu les molèsties.

Technorati Tags: , , , , , , , ,


Tornar a: 4es Jornades de la Penedesfera, Festa de la Cultura Penedès 2011 i Portal de la Penedesfera