Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Cat-Share o el ShareThis català, actualitzat en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
gener 09, 2008

Cat-Share o el ShareThis català, actualitzat

Categoria: Bloc,Catalunya,El Nord del Penedès

Una de les millors opcions per a compartir qualsevol contingut a internet és el botó ShareThis, pràcticament omnipresent a qualsevol bloc. Fa temps va sortir el plugin Share This per a la plataforma de blocs WordPress, el qual la Carme Pla va traduir al català i li va afegir llocs socials catalans. Altres blocaires com l’Eduard Díaz també han vist la necessitat d’afegir llocs socials per a la Catosfera.

Plugin ShareThis per a WordPressJo volia també facilitar l’opció per a enviar apunts a El Nord del Penedès des d’aquesta extensió indispensable. Ho he fet, i de passada he afegit tots els llocs de promoció de notícies en català que apareixen a la llista del Saül Gordillo:

L’opció d’enviar a meneame l’he acompanyada de Fresqui.

Al següent fitxer hi ha l’actualització que he fet al connector per a qui vulgui tenir-ho i instal.lar-ho al seu bloc wordpress: cat-share.zip

Technorati Tags: , , , , , , , , , , , ,


Tornar a: Cat-Share o el ShareThis català, actualitzat