Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Com treure profit de les xarxes socials · Facebook, Twitter… – 1a part en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
abril 04, 2011

Com treure profit de les xarxes socials · Facebook, Twitter… – 1a part

Categoria: FontBarbuda,Penedès,Web 2.0

Associació d’Empresaris de l’Alt Penedès – Baix Penedès – Garraf (ADEG)

Col.laborant amb l’Associació d’Empresaris de l’Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf (ADEG) avui impartiré, a la seva seu de Vilanova i la Geltrú, la primera sessió del seminari ‘COM TREURE PROFIT DE LES XARXES SOCIALS · FACEBOOK, TWITTER…’. En aquesta primera part, després d’una breu introducció, aprendrem les principals tècniques en la pràctica del Twitter i la planificació de l’estratègia adequada a cada cas.

La premisa d’aquesta sessió és un coneixement previ i familitarització amb twitter, per a seguidament avançar en la seva utilitat. Tot i així, si el punt de partida general és més iniciàtic, per conèixer del que parlarem ens servirem de la guia enunciada al seminari anterior d’una única jornada La revolució del Twitter. Aquesta és una eina prou flexible on potser és més fàcil relacionar el que no es pot fer. En aquest sentit aquestes són dues bones referències que m’han arribat darrerament precisament via twitter: A nivell corporatiu “9 consejos para comenzar con buen pie la aventura de nuestra empresa en Twitter” i a nivell més personal “Los 10 pecados “casi mortales” en Twitter“. A continuació una bona presentació d’introducció a les xarxes socials per a les pimes.

Seminaris impartits a l’ADEG:

Technorati Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,


Tornar a: Com treure profit de les xarxes socials · Facebook, Twitter… – 1a part