Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar 365D365E* en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
abril 14, 2011

365D365E*

Categoria: Penedès,Web 2.0

365D365E* és el bloc protagonista de la Penedesfera dins d’una nova entrega de la col.laboració amb Ràdio Vilafranca, al programa magazine del matí Penedès Gamma Extra.

Penedesfera

Oriol Rodríguez és autor de 365D365E*. Més enllà d’un bloc, un web o l’etiqueta que li volguem donar a aquest espai, l’Oriol està desenvolupant una iniciativa periodística innovadora que dinamitza amb altres eines del social media. Complementada amb les fotografies del Carles Rodríguez, des del 17 de gener publica cada dia una entrevista personal, d’aquí el nom de “tres-cents seixanta-cinc dies, tres-centes seixanta-cinc entrevistes”. Totes són a personatges interessants del nostres entorn. A l’entrevista que vam fer a l’entrevistador ens explica el perquè d’aquesta experiència. A continuació teniu la conversa on ens parla dels seus objectius i la seva activitat a la xarxa.

I aquests són els enllaços que ens recomana, amb la descripció literal que m’ha facilitat per a què aneu ben guiats:

  • http://blogerdeniro.blogspot.com, “Una de les últimes descobertes. Disseny i humor es donen la mà per crear unes associacions impossibles”
  • http://indiespot.es, “Si t’agrada la música, especialment els sons relacionats amb l’indie rock aquest és el teu bloc”
  • http://www.vilaweb.cat, “Un referent, per ser els primers i pel seu rigor a l’hora d’informar-nos”
  • http://www.365retratos.es, “Un història similar a la nostra. El fotògraf Àlex Salvador va retratar una persona cada dia durant el 2010. I quines fotografies!”
  • http://www.lacuinavermella.cat, “Un bloc per menjar-se’l. Unes receptes exquisides i un tractament de la imatge deliciós”

Bloguers de la Penedesfera:

Daniel García Peris – Blog

Technorati Tags: , , , , , , , , , , , , ,


Tornar a: 365D365E*