Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar La Penedesfera: Llistat de blocs i blocaires del Penedès en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
gener 12, 2008

La Penedesfera: Llistat de blocs i blocaires del Penedès

Categoria: Bloc,Penedès

M’he adonat que no hi cap directori o un llistat de blocs ni de blocaires del Penedès. Un punt de trobada de la blocosfera penedesenca o Penedesfera pròpiament dita, a banda del lloc de promoció de notícies El Nord del Penedès. Així doncs escric aquest apunt amb el propòsit de crear aquest llistat.

Penedesfera

Tanmateix he creat el grup Penedesfera a Facebook per tal de potenciar aquesta comunitat. Entenc la Penedesfera com l’espai comunicatiu virtual que compren la xarxa de blocs i blocaires que tenen vinculació als territoris de la Vegueria Penedès: les comarques de l’Alt i Baix Penedès, el Garraf i aquells municipis de l’Anoia que volguin adherir-se. Sense condicionament de temàtica o indret del món des d’on s’escrigui. La definició de bloc exclou les pàgines personals que no disposen d’una bitàcola. En el moment d’escriure aquest apunt no hi ha cap referència a internet sobre la Penedesfera, sembla que és una paraula nova. Aprofito per desitjar-li un bon futur.

Per tal de augmentar el llistat podeu deixar l’adreça del bloc que trobeu a faltar en un comentari en aquest apunt i l’afegiré. A sota teniu una petita descripció de la temàtica del bloc.

  Actualitat (Anoia)


  Actualitat (Alt Penedès)


  Actualitat (Baix Penedès)


  Actualitat (Garraf)


  Blocs d’empreses


  Blocs d’entitats


  Blocs molt personals


  Castellers


  Cultura Popular i Tradicional


  Economia


  Educació


  Esports


  Gastronomia


  Història


  Literatura


  Música


  Pagesia, vins i caves


  Pintura, Fotografia, Vídeo i Cinema


  Política (Anoia)


  Política (Alt Penedès)


  Política (Baix Penedès)


  Política (Garraf)


  Tecnologia


  Turisme


Technorati Tags: , , , , , , , , , , ,


Tornar a: La Penedesfera: Llistat de blocs i blocaires del Penedès