Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar L’Aigua de Gelida… A debat! en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
gener 19, 2008

L’Aigua de Gelida… A debat!

Categoria: Actualitat,Catalunya,Gelida

No podia ser més d’actualitat el col.loqui que farà la propera setmana el meteoròleg i presentador de TV3 Toni Mestres sobre la situació de l’aigua a Gelida i a Catalunya. Ni tampoc més clar el títol que l’Esquerra de Gelida, entitat que l’organitza, li ha posat a l’acte.

ESTEM SECS!

La visualització de l’estalvi d’aigua semblen ser els ja famosos airejadors que la Generalitat reparteix amb els diaris aquest cap de setmana. Gelida va sortir a la tele fa 10 dies que s’estaven repartint, però a casa meva, i això que visquem a un pis del centre, encara no han arribat… Els estic esperant impacient doncs la publicitat de l’Ajuntament diu que els seus estalvien un 40% del consum diari i els de la Generalitat un 7%. Deuen ser més bons i per això triguen en arribar.

Les campanyes d’estalvi només serveixen per a que se’n parli del que la fa però d’estalvi real res de res. Si estirem dels fils de les causes de la situació i les solucions sempre arribarem als que aposten pel creixement d’esquenes al territori.

Serà la propera setmana, el dissabte 26, a les 19h al CIC de Gelida.

Technorati Tags: , , , , , ,


Tornar a: L’Aigua de Gelida… A debat!