Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Catosfera: Objectiu Penedesfera en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
gener 24, 2008

Catosfera: Objectiu Penedesfera

Categoria: Actualitat,Bloc,Penedès

La Catosfera és a punt de començar i em marco l’assistència amb un objectiu clar, que sigui l’empenta per a que la Penedesfera deixi de ser un llistat per esdevenir una comunitat. Ja ho diu el Marc Vidal, organitzador de les primeres jornades, que les xarxes de blocs a Catalunya han entrat en una dinàmica imparable de formació de noves comunitats arreu de Catalunya.

La Penedesfera no pot quedar-se enrera malgrat que a priori tindrà més dificultats que d’altres xarxes comarcals. El seu àmbit geogràfic no és una comarca és una vegueria, una divisió territorial que encara no s’ha popularitzat. Però encara més, és una vegueria que encara no està aprovada per que té dos partits polítics, PSC i ICV, en contra. Hi ha un 88% de la població de les comarques de l’Anoia, Alt i Baix Penedès i Garraf que estan d’acord que aquesta nova divisió territorial sigui la seva administració més propera després dels ajuntaments. Però coneixent l’influència dels blocaires polítics, els obstacles poden ser importants.

Logo Catosfera Photo Spread

Crec fermament que la Penedesfera pot contribuir a crear aquest ambient favorable cap a la Vegueria Penedès només pel fet d’existir com a comunitat de blocaires, doncs no és pas exclusiva dels provegueria sinó que convida a participar-hi encara que no es comparteixi aquest marc territorial. Veig amb satisfacció que ja hi han blocaires polítics socialistes com l’Àlex Centelles de Vilanova i la Geltrú que ja enllaça amb el llistat de la Penedesfera, o d’altres com l’Ernest Benito des d’El Vendrell que ho consideren una idea excel.lent i espera enllaçar després de remodelar el seu bloc.

Aquesta setmana, no podia ser d’una altra manera, la Penedesfera ha rebut el suport de la Plataforma per una Vegueria Pròpia. La taula del dissabte a la Catosfera “Associacions i xarxes de blocs” serà un nou pas per assolir l’objectiu de la Penedesfera.

Technorati Tags: , , , , , , ,


Tornar a: Catosfera: Objectiu Penedesfera