Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Granollers Meeting Point en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
gener 25, 2008

Granollers Meeting Point

Categoria: Actualitat,Bloc,Catalunya

Avui Granollers entra en la Catosfera. S’està parlant molt que hi haurà un abans i un després per la comunitat blocaire catalana, però també pot haver un abans i un després per la ciutat.

Espero que quan es faci el balanç de l’esdeveniment s’avaluï l’impacte no tant econòmic per l’assistència de 280 persones, sinó de l’influència a internet que aquests 280 blocaires i molts més que els hauria agradat assistir, i tot el buzz que hi ha generat a internet aquesta trobada.

Potser serà un efecte similar al que va generar per a Granollers la conquesta del primer títol europeu d’handbol a Espanya, al Pavelló Vell de Granollers.

Per comparar com es va desenvolupar aquest pilar de l’identitat granollerina deixo uns minuts d’un partit del BM Granollers contra el Barça de l’Urdangarin de la temporada que vaig ser speaker al Palau Olímpic de Granollers.

Granollers Fènix TouchdownEspero retrobar-me amb vells amics de l’època als Granollers Fènix. Serà doncs un cap de setmana en blanc i blau. Així que a excepció de l’interessant col.loqui sobre l’aigua a Gelida i de la Diada de Sant Pau al Castell de Gelida, troba ’m a Granollers.

Technorati Tags: , , , , , , , ,


Tornar a: Granollers Meeting Point