Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar La Vegueria Penedès a la Catosfera en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
gener 27, 2008

La Vegueria Penedès a la Catosfera

Categoria: Actualitat,Catalunya,Penedès

A la segona Jornada de la Catosfera, la qüestió de la Vegueria Penedès ha encetat el debat sobre l’identificació de les xarxes de blocs i el territori.

Ha estat a la Taula “Associacions i xarxes de blocs” amb Joan Ramon Bernabé (Vallesfera), Núria Masdeu (Blocs Terrassencs), Daniel Gil (Blocs ebrencs), Ismael Miñano (xarxabloc), Josep Ma Comas (Xarxa Santboiana), José Rodriguez (Xarxa de blogs sindicals) i moderada per Carlos Guadian (Las Ideas Catalunya).

Tal com es pot veure al vídeo, he preguntat si l’iniciativa de la Penedesfera té sentit desenvolupar-la, tenit en compte que la població s’identifica més amb les comarques que amb les vegueries i la divisió que hi ha al respecte entre els partits polítics fa perillar veure un Penedès unit. O si ben bé tot al contrari, aquesta nova comunitat pot influir en la societat gràcies al lideratge d’opinió que generen els blocs fins al punt de cohesionar més aquest territori i ajudar doncs a la causa pendesenca.

Hem penso que he assolit l’objectiu proposat. A més a més dels membres de la taula en finalitzar l’acte van mostrar la seva col.laboració un altre blocaire del Penedès present a la sala, l’Enric Giner, una blocaire d’Igualada que em va recomanar posar-me en contacte amb l’entitat anoienca bonrotllo.cat, diferents membres de la Xarxa Santboiana, Blocs ebrencs i l’editor del bloc Espeleobloc també van voler contribuir amb el seu suport i facilitant contactes d’altres blocaires penedesencs.

Technorati Tags: , , , , , , , , , , , , , ,


Tornar a: La Vegueria Penedès a la Catosfera