Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Crònica 2.0 de la Catosfera en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
gener 28, 2008

Crònica 2.0 de la Catosfera

Categoria: Actualitat,Bloc,Catalunya

Si Ramon Muntaner visques als nostres dies com escriuria la Crònica de la Catosfera? Un visionari com ell, potser el primer blocaire català de l’història, ho hagués fet aprofitant tots els mitjans a la xarxa i de manera col.laborativa. Seguint aquest model és com a continuació vull fer una relació del més rellevant dels diferents ponents d’aquest esdeveniment.

Catosfera

No vaig poder ser a totes les taules però veient els vídeos de les que em faltaven m’ha permés desdoblar-me aquest cap de setmana. He escrit una frase per cada ponent. La cita més rellevant que a mi m’ha semblat de la seva intervenció. En molts casos segur que em deixo idees importants. Així doncs he obert un coRank del millor de la Catosfera per a qui vulgui pugui afegir i puntuar aquestes aportacions i qualsevol d’altre tipus relacionada.

Enhorabona al Marc Vidal i a tots els col.laboradors d’aquestes primeres Jornades de la Catosfera.

Technorati Tags: , , , , , , , , , ,


Tornar a: Crònica 2.0 de la Catosfera