• Inici
  • Sobre mi
  • Contactar
  • Subscripció
  • Arxiu

Daniel García Peris – Blog

Anàlisi del web 2.0, turisme i actualitat

Fil dels
Apunts
Comentaris
« La Universitat del Penedès
Personatges Il·lustres de l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf »

Bitàcola culinària

9 febr. 2011 per Daniel García Peris

Rosa Rocías és la blocaire protagonista de la Penedesfera dins d’una nova entrega de la col.laboració amb Ràdio Vilafranca, al programa magazine del matí Penedès Gamma Extra.

Penedesfera

Rosa Rocías fa servir la Bitàcola Culinària com un espai per a compartir, saborejar, criticar… tot allò relacionat amb la cuina. La idea va sorgir de la suggerència de la seva filla Gemma per tal de compartir les seves receptes amb altres persones que també els agrada la cuina i d’aquí va arribar a ser nominada als Premis Blocs 2010. També hi han altres àmbits com el turisme i l’ensenyament on ha aplicat l’experiència blocaire. A continuació teniu la conversa on ens parla dels seus objectius i la seva activitat a la xarxa.

I aquests són els enllaços que ens recomana:

  • https://blogs.cuina.cat/lacuinadecasa
  • https://www.petitchef.es
  • https://www.llepadits.com
  • https://iesandreunin.cat
  • https://iesandreunin.cat/castella

Bloguers de la Penedesfera:

Daniel García Peris – Blog

Technorati Tags: Penedesfera, Vilafranca, Penedès, ràdio, podcast, blocaires, blocs, blogs, cuina, gastronomia, recepta, receptari, ensenyament, turisme, alimentació, Rosa Rocías, Bellvei

Compartir

Related Posts:

  • Gemma Urgell - Viniesfera
  • Dinar "com a casa" al Mercat de Vilafranca
  • Cultura blocaire al Penedès
  • La vinya vermella
  • La Penedesfera fa xarxa al Baix Penedès
  • Tasta Rutes

Etiquetes:alimentació, Bellvei, blocaires, blocs, blogs, cuina, Ensenyament, Gastronomia, Penedès, Penedesfera, podcast, Ràdio, recepta, receptari, Rosa Rocías, Turisme, Vilafranca

Publicat a Penedès, Web 2.0