• Inici
  • Sobre mi
  • Contactar
  • Subscripció
  • Arxiu

Daniel García Peris – Blog

Anàlisi del web 2.0, turisme i actualitat

Fil dels
Apunts
Comentaris
« Esguard de Dona
“El Penedès” amb La Marató de TV3 x9 »

La Vinyala del Penedès

1 des. 2017 per Daniel García Peris

Vinyales amb botifarra negra @vinyala #NitdeCuiners #vinyala #cargol #Òdena #Anoia #Penedès

La setmana passada es va celebrar la gala anual que atorga les famoses estrelles Michelin. La vegueria del Penedès torna a ser l’únic territori català amb cap. Segueix sent obligat per al prestigi i impuls del turisme que almenys un restaurant amb aquest guardó faci bandera del talent de la cuina penedesenca. Per tal d’ajudar en aquest objectiu cal promocionar un producte comú a tots els municipis de la regió, conjuntament amb la gastronomia comuna a diverses poblacions. La meva elecció seria per la Vinyala. Aquest és l’article que el 3 de vuit m’ha publicat al respecte. L’escrit també ha estat publicat al meu blog al diari ARA.

El 3 de Vuit 1-12-17: La Vinyala del Penedès by Daniel García Peris on Scribd

A continuació teniu quan la molt activa Confraria de la Vinyala va tenir en consideració fer-me confrare…

Articles publicats a el 3 de vuit:

Technorati Tags: Estrella, Michelin, restaurant, Gastronomia, Turisme, Promoció, Vinyala, Penedès

Compartir

Related Posts:

  • El Penedès sense estrelles Michelin
  • Confraria de la Vinyala
  • El Romesco del Tof
  • Ibers i funiculars
  • +2222 facebookaires volem el FACEBOOK EN CATALÀ!
  • El Penedès era possible: Coneixement i turisme, la…

Etiquetes:Estrella, Gastronomia, Michelin, Penedès, promoció, restaurant, Turisme, Vinyala

Publicat a Catalunya, Espanya, Penedès